Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

VZW Jeugd en Poëzie Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: JEUGD EN POEZIE

Adres
Maarschalk G?rardstraat 4
2000 - Antwerpen

Oprichtingsjaar
1995

Jongeren - Onderwijs/Talentontwikkeling


Telefoon (algemeen nummer)
03 2349289

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Jeugd en poëzie VZW is een cultuureducatieve vereniging die kinderen en jongeren initieert en begeleidt in het schrijven en ontdekken van poëzie en dit in dialoog met verschillende kunstvormen.

MISSIE

Jeugd en poëzie VZW is een cultuureducatieve vereniging die kinderen en jongeren initieert en begeleidt in het schrijven en ontdekken van poëzie en dit in dialoog met verschillende kunstvormen.
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

100.000€ - 200.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 1 tot 4

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
  • Jonge Dichter des Vaderlands

    Sinds 2014 heeft België een ‘dichter des vaderlands’. Voor dit idee spiekte België bij zijn noorderburen die hun ‘dichter des vaderlands’ sinds 2000 benoemen via Poetry International. De dichter wordt om de 2 jaar aangesteld en wordt verwacht om minimaal 6 gedichten te schrijven over…

    MEER

  • Speak Up

    SPEAK UP is een artistieke vrijhaven voor jongeren uit de stad. Het is een talentontwikkelingstraject voor jongeren met diverse achtergronden. De bedoeling is om hen aan het woord te laten over wat er beter kan in de samenleving. Het is een platform waar jongeren hun…

    MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy