Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Mooiste Dorpjes van Wallonië Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: LES PLUS BEAUX VILLAGES DE WALLONIE

Adres

5332 - Assesse - Crupet

Oprichtingsjaar
1995

Cultuur/patrimonium - Milieu


Telefoon (algemeen nummer)
+32 83 65 72 40

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Sinds de oprichting is het initiatief synoniem voor kwaliteit, gezelligheid, sociaal engagement en het delen van ervaringen. De vereniging overkoepelt een netwerk van 24 dorpen bekroond met dit label, die door de vereniging via gediversifieerde, innovatieve projecten en activiteiten gestimuleerd worden, mede met de hulp…

MISSIE

Sinds de oprichting is het initiatief synoniem voor kwaliteit, gezelligheid, sociaal engagement en het delen van ervaringen. De vereniging overkoepelt een netwerk van 24 dorpen bekroond met dit label, die door de vereniging via gediversifieerde, innovatieve projecten en activiteiten gestimuleerd worden, mede met de hulp van de inwoners van deze dorpen, van de overheden en van de plaatselijke verenigingen.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

200.000€ - 300.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 1 tot 4

AANTAL VRIJWILLIGERS: 21 tot 50

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy