Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Domo vzw Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: DOMO

Elk kind heeft talent, daar kansen van maken is ons engagement.

Adres
Naamsestraat, 153-155
3000 - Leuven

Oprichtingsjaar
1994

Armoedebestrijding - Welzijn


Telefoon (algemeen nummer)
016 89 04 69

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Domo Vlaanderen gelooft dat sociale steun en een sterk netwerk in onze samenleving beschermende factoren zijn voor kwetsbare gezinnen. Domo-vrijwilligers bieden als vriend aan huis sociale en opvoedkundige steun. Tijdens een Domo-traject leren kinderen, jongeren en hun ouders hun sterke kanten en sociaal netwerk te…

MISSIE

Domo Vlaanderen gelooft dat sociale steun en een sterk netwerk in onze samenleving beschermende factoren zijn voor kwetsbare gezinnen. Domo-vrijwilligers bieden als vriend aan huis sociale en opvoedkundige steun. Tijdens een Domo-traject leren kinderen, jongeren en hun ouders hun sterke kanten en sociaal netwerk te benutten zodat ze veel voorkomende lichte problemen - die bij het normale opvoeden horen - kunnen oplossen.

MEER

FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

200.000€ - 300.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 5 tot 9

AANTAL VRIJWILLIGERS: 101 tot 500

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy