Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Nowedo vzw Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: NOORD-WESTVLAAMSE DOVEN EN SLECHTHORENDEN

Adres
Polderstraat 76A bus 1
8310 - Brugge - Assebroek

Oprichtingsjaar
1994

Personen met een handicap - Welzijn


Telefoon (algemeen nummer)
dove mensen hebben geen telefoon

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Nowedo werkt aan het welzijn van doven door integratie en emancipatie in de maatschappij met als doelen belangenbehartiging van doven en slechthorenden in West-Vlaanderen, organiseren van sociale en culturele activiteiten, voorlichtingen geven over dovencultuur, gebarentaal, gelijke rechten voor doven, organiseren van vormingscursussen en bevorderen van…

MISSIE

Nowedo werkt aan het welzijn van doven door integratie en emancipatie in de maatschappij met als doelen belangenbehartiging van doven en slechthorenden in West-Vlaanderen, organiseren van sociale en culturele activiteiten, voorlichtingen geven over dovencultuur, gebarentaal, gelijke rechten voor doven, organiseren van vormingscursussen en bevorderen van sport en ontspanning onder haar leden.

MEER

FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: 51 tot 100

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
  • Tentoonstelling Dovengeschiedenis West Vlaanderen

    Materiaal verzamelen en archiveren uit de dovengeschiedenis, organiseren van reizende tentoonstelling met gidsbeurten in Vlaamse Gebarentaal, onderzoek stimuleren naar de geschiedenis van Westvlaamse dovengemeenschap

    MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy