Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

UnieKO Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: UNIEKO, BEROEPSVERENIGING VOOR UNIEKE KINDEROPVANG

Beroepsvereniging voor Unieke Kinderopvang in Vlaanderen en Brussel

Adres
Schoolstraat 11
8770 - Ingelmunster

Oprichtingsjaar
1993

Welzijn


Telefoon (algemeen nummer)
+32 479 51 48 78

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
UnieKO heeft als missie de belangen te verdedigen van alle initiatiefnemers in de kinderopvang, informatie te verstrekken en leden te begeleiden. Dit zowel voor wie net is gestart in de kinderopvang als voor zij die al jaren werkzaam zijn. Samen met alle begeleiders, verantwoordelijken en…

MISSIE

UnieKO heeft als missie de belangen te verdedigen van alle initiatiefnemers in de kinderopvang, informatie te verstrekken en leden te begeleiden. Dit zowel voor wie net is gestart in de kinderopvang als voor zij die al jaren werkzaam zijn. Samen met alle begeleiders, verantwoordelijken en organisatoren in de kinderopvang in Vlaanderen en Brussel zorgen we voor een unieke kinderopvang aangepast aan de draagkracht van het kind, de draagkracht van de ouders, de draagkracht van de gezinsopvang en van alle medewerkers in de groepsopvang. UnieKO ondersteunt de kwaliteit voor kind én begeleider. We streven naar duurzame, betaalbare kinderopvang die flexibel en betaalbaar is voor elke ouder. Streven naar leefbaarheid voor de organisator is een prioritair onderdeel in onze missie samen met eerlijke verloning en sociale rechten voor alle actoren.

MEER

FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 1 tot 4

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy