Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Netwerk Levenseinde vzw Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: NETWERK LEVENSEINDE

Uit respect voor het leven

Adres
Meerspoort 30
9700 - Oudenaarde

Oprichtingsjaar
1994

Gezondheid (fysieke)


Telefoon (algemeen nummer)
055 20 74 00

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Het Netwerk Levenseinde wil de maatschappij ondersteunen in de zorg om het levenseinde. Het organiseert daartoe - het Palliatieve thuiszorgteam Onder leiding van de huisarts begeleidt het palliatieve thuiszorgteam ongeneeslijk zieke patiënten, hun naasten en zorgverstrekkers, in de laatste levensmaanden. Het team biedt zorg op…

MISSIE

Het Netwerk Levenseinde wil de maatschappij ondersteunen in de zorg om het levenseinde. Het organiseert daartoe - het Palliatieve thuiszorgteam Onder leiding van de huisarts begeleidt het palliatieve thuiszorgteam ongeneeslijk zieke patiënten, hun naasten en zorgverstrekkers, in de laatste levensmaanden. Het team biedt zorg op maat van hun noden: advies bij pijn- en symptoomcontrole, een luisterend oor, emotionele ondersteuning, het inschakelen van een vrijwilliger, … Vaak hebben patiënten ook vragen rond beslissingen bij het levenseinde. Tijdig overleg hierover creëert dan de rust en sereniteit die nodig is om kwaliteitsvol te leven tot het einde. - Infopunt Levenseinde Het infopunt informeert burgers rond de mogelijke beslissingen bij het levenseinde. We luisteren naar hun verhalen en bezorgdheden en bekijken samen wat voor hen de mogelijke antwoorden zijn.

MEER

FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

300.000€- 500.000€

Financiële data bekijken

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 5 tot 9

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy