Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

De Tuin der Lusten Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: DE SPIL

SOCIAAL- ARTISTIEKE HOOGTIJ

Adres
Hippoliet Spilleboutdreef 1
8800 - Roeselare

Oprichtingsjaar
1994

Cultuur/patrimonium - Andere


Telefoon (algemeen nummer)
051 26 57 00

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
De Tuin der lusten is een uitlaatklep. De Tuin der Lusten is gemeenschapsvorming, empowerment, vechten tegen uitsluiting, drempels verlagen, bewoners doen participeren, over, met en door de kunsten. De stad Roeselare heeft er een vruchtbare bodem voor. Cultureel en sociaal is er een uitgewerkt netwerk.…

MISSIE

De Tuin der lusten is een uitlaatklep. De Tuin der Lusten is gemeenschapsvorming, empowerment, vechten tegen uitsluiting, drempels verlagen, bewoners doen participeren, over, met en door de kunsten. De stad Roeselare heeft er een vruchtbare bodem voor. Cultureel en sociaal is er een uitgewerkt netwerk. Iedereen heeft zijn eigen denkwijze en eigen manier van werken, maar we zijn oprecht geïnteresseerd in elkaars koppige eigenheid. In 2012 ontstond een sociaal- artistiek project uit de samenwerking van tal van sociale en artistieke spelers in Roeselare. Na 5 jaar ervaring wordt het project deel van de participatieve kunstpraktijk in cultuurcentrum de Spil. De participatieve praktijk draait rond het verbinden van mensen, rond verdieping in het leven van mensen, rond de verbeelding van mensen en de vernieuwing van het denken van mensen. Daarmee kan het cultuurcentrum maatschappelijk een verschil maken. De Tuin der Lusten komt tot stand door het samenbrengen van verschillende elementen, volksvergaderingen, de openheid als platform en artistieke verbindingen met de stad. WIL JIJ MEEWERKEN? DAT KAN! Alle workshops en ateliers worden gratis aangeboden, iedereen is welkom! De Spil is een organisatie die zich focust op het spreiden van een heel brede waaier van kunst, het organiseren van cultuur- en kunstevenementen, en het aanbieden van haar zalen aan Roeselaarse verenigingen en scholen. De Spil wil een vrijplaats zijn voor kunstenaars, zowel professionals en amateurs. Een vrijplaats voor bezoekers en niet- bezoekers. Een beleving maken van de "date" tussen artiest en publiek. Met cultuur een maatschappelijk engagement opnemen in dialoog met onze omgeving.

MEER

FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

Financiële data bekijken

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 29

AANTAL VRIJWILLIGERS: 51 tot 100

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
  • De Tuin der Lusten

    2012 Sociaal- Artistiek Project VIVA VENEZ!A 2013 De Tuin der Lusten Bosh Achterna 2014 Looking for Paradise 2015 De Groote Stooringe 2016 Utopia 2016 Wintervuur 2017 Reuzen in Mensen 2017 De Langste Fanfare/20 jaar de Spil 2017 De Tuin der Lusten 2018 De Groote Stooringe

    MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy