Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Ahosa vzw Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: ANDERS HOREN SAMEN AANPAKKEN, VERENIGING VOOR SLECHTHORENDE EN DOVE PERSONEN

vereniging voor dove en slechthorende personen

Adres
Sint-Lievenspoortstraat 117
9000 - Gent

Oprichtingsjaar
1993

Gezondheid (fysieke) - Personen met een handicap


Telefoon (algemeen nummer)
09/2682626

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
AHOSA vzw is een non-profit organisatie die opkomt voor de inclusie van slechthorende/dove personen die communiceren in gesproken taal, in de brede samenleving. 10% van de bevolking is doof of slechthorend. Ahosa vzw zorgt voor empowerment van dove en slechthorende personen en sensibiliseert de horende…

MISSIE

AHOSA vzw is een non-profit organisatie die opkomt voor de inclusie van slechthorende/dove personen die communiceren in gesproken taal, in de brede samenleving. 10% van de bevolking is doof of slechthorend. Ahosa vzw zorgt voor empowerment van dove en slechthorende personen en sensibiliseert de horende samenleving m.b.t. deze onzichtbare beperking. Dit doet ze door een unieke werking van socio-culturele activiteiten en maatschappelijk gerichte acties met vrijwilligers en beroepskrachten. Ahosa vzw biedt een deskundig en laagdrempelig aanbod, rekening houdend met innovatie en technologische en maatschappelijke ontwikkelingen. Vertrekkend vanuit het principe van gelijkheid creëert Ahosa vzw kansen waardoor elke slechthorende/dove persoon greep krijgt op de eigen situatie. Dit om als onafhankelijk volwaardig burger kwalitatief deel uit te maken van de samenleving.

MEER

FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 1 tot 4

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy