Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Natuurpunt en Partners Meetjesland vzw Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: NATUURPUNT EN PARTNERS MEETJESLAND

Adres
Garenstraat 46
9900 - Eeklo

Oprichtingsjaar
1993

Cultuur/patrimonium - Milieu


Telefoon (algemeen nummer)
093779300

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Natuurpunt en Partners Meetjesland zet zich samen met haar 20 lokale lidverenigingen in voor meer natuur, een beter milieu en bescherming van het natuurlijk landschap in het Meetjesland (Aalter, Assenede, Eeklo, Evergem, Kaprijke, Lievegem, Maldegem, Nevele (Deinze), Sint-Laureins, Wachtebeke en Zelzate). NPM organiseert activiteiten, is…

MISSIE

Natuurpunt en Partners Meetjesland zet zich samen met haar 20 lokale lidverenigingen in voor meer natuur, een beter milieu en bescherming van het natuurlijk landschap in het Meetjesland (Aalter, Assenede, Eeklo, Evergem, Kaprijke, Lievegem, Maldegem, Nevele (Deinze), Sint-Laureins, Wachtebeke en Zelzate). NPM organiseert activiteiten, is vertegenwoordigd in gemeentelijke raden en regionale overlegplatforms en brengt een driemaandelijks tijdschrift uit.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

100.000€ - 200.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 1 tot 4

AANTAL VRIJWILLIGERS: 51 tot 100

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
 • Monumentale bomen in beeld

  Eind 2018 start een reizende tentoonstelling door het Meetjesland. Daarnaast wordt een belevingsroute opgesteld langs oude Meetjeslandse bomen. Er is een themanummer van het tijdschrift over bomen.

  MEER

 • Op stap met de klimaatdokter

  Wandel mee met de klimaatdokter en ontdek wat er gaande is met onze planeet. We werkten 3 pakketten uit in 3 verschillende natuurgebieden: voor kinderen van de eerste graad lager onderwijs, tweede graad lager onderwijs en voor volwassenen. Onze klimaatdokter kan zich echter ook aanpassen…

  MEER

 • Autodelen voor doelgroepen

  Mensen in armoede, nieuwkomers, mensen met een beperking krijgen minder kansen op vlak van mobiliteit. In de Meetjeslandse dorpen is openbaar vervoer beperkt. Met dit project werken we aan een betere mobiliteit voor deze mensen via deeleconomie en samenwerking met gemeentebesturen, OCMW's,....

  MEER

 • Minder voedselverspilling in het Meetjesland

  Ga mee groenten rapen bij de boer en doe er iets mee. Hoe zit het bij jou op school of in je eigen keuken, wat doe jij met restjes? Ga mee op voedselkamp en leer alles over hoe je je voedselafval kan beperken!

  MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy