Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Spelende Mens Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: THEATER SPELENDE MENS

Wij gaan zolang dansen voor pijnpatiënten tot ze het zelf kunnen

Adres
Wiezelo 9
2990 - Wuustwezel

Oprichtingsjaar
1987

Andere


Telefoon (algemeen nummer)
0483638961

Stuur ons een e-mail!

MISSIE
Wij organiseren vooral “Fiesta Latina’s” en “Salsa/Disco/Swing Party’s”, die méér bieden dan enkel dansplezier. Onze dansevenementen zijn niet vergelijkbaar met gewone fuiven of party’s. Door de keuze van de muziek, de combinatie van meerdere dansstijlen en de festivalsfeer brengen ze op een gemakkelijke manier mensen…

MISSIE

Wij organiseren vooral “Fiesta Latina’s” en “Salsa/Disco/Swing Party’s”, die méér bieden dan enkel dansplezier. Onze dansevenementen zijn niet vergelijkbaar met gewone fuiven of party’s. Door de keuze van de muziek, de combinatie van meerdere dansstijlen en de festivalsfeer brengen ze op een gemakkelijke manier mensen van alle geaardheid, religie en politieke overtuiging samen. Voor de meeste feestjes wordt geen inkom gevraagd en zowel drank als eten worden zo goedkoop mogelijk gehouden, winst maken is immers niet het motief. Dansen is niet alleen gezond en bespaart ons heel wat ziektekosten, maar is eveneens een mogelijkheid om elkaar te verstaan zonder enige taalkennis. En dans staat dan wel centraal als bindende factor, maar daarnaast zijn er ook workshops, optredens van vooral muziekensembles, is er een wereldkeuken en proberen we zo goed als kan zoveel mogelijk niet-alcoholische drank aan te bieden, wat niet enkel beter is voor onze gezondheid, maar ook voor de veiligheid. Hoewel die feestjes al jaren worden georganiseerd (een 30-tal in totaal), zijn ze nog steeds verlieslatend. De verwezenlijking van onze droom om onze mensen te laten dansen afwisselend op een live salsaband en een live tango-ensemble is nog ver af en ook onze andere droom om via ons initiatief ook nog organisaties te steunen die ziektes als kanker en pijnziektes als lupus en fibromyalgie bestrijden, konden we nog niet verwezenlijken…. Daarom doen we nu beroep op sponsoring. Liefst financieel, maar het kan ook indirect, b.v. via prijzen voor onze tombola’s. Wij kunnen logo’s plaatsen op onze affiches/flyers of spandoeken hangen op onze feestjes enz.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 1 tot 4

AANTAL VRIJWILLIGERS: 21 tot 50

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy