Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Het Balanske Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: GEZINSACTIVITEITENCENTRUM HET BALANSKE

Adres
Halensebaan 2
3390 - Tielt-Winge

Oprichtingsjaar
1992

Personen met een handicap


Telefoon (algemeen nummer)
016639021

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Het Balanske is een vrijetijdszorgcentrum dat zich richt tot kinderen en volwassen met een handicap én hun gezinsleden. Het centrum biedt een waaier van vrijetijdsactiviteiten aan zoals muziek, crea, sport, spel- en oudernamiddagen, tentenkampen, speelpleinwerking, volwassenwerking. Naast het aanbieden van eigen activiteiten zet Het Balanske…

MISSIE

Het Balanske is een vrijetijdszorgcentrum dat zich richt tot kinderen en volwassen met een handicap én hun gezinsleden. Het centrum biedt een waaier van vrijetijdsactiviteiten aan zoals muziek, crea, sport, spel- en oudernamiddagen, tentenkampen, speelpleinwerking, volwassenwerking. Naast het aanbieden van eigen activiteiten zet Het Balanske zich ook in om andere (reguliere) vrijetijdsorganisaties te sensibiliseren en te vormen. Er wordt ook individuele vrijetijdstrajectbegeleiding aangeboden. Dienstverlening op maat staat er centraal. Het Balanske wenst met dit vrijetijdszorgaanbod de kwaliteit van leven te verhogen van deze kinderen en volwassenen, met de bedoeling hun leefwereld kleurrijker en boeiender te maken en zo hun ontwikkelingskansen te verhogen.

MEER

FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

500.000€ - 1.000.000€

Financiële data bekijken

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 6

AANTAL VRIJWILLIGERS: 101 tot 500

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
 • Dagcentrum

  De missie en visie is opgebouwd rond zorg, ondersteuning en traject op maat. Het uitgebreide aanbod richt zich naar creatieve, sportieve, arbeidsgerichte, recreatieve en inclusieve activiteiten, kortom naar een kwaliteitsvolle en nuttige dagbesteding vanuit de noden, wensen en interesses van elke individuele deelnemer.

  MEER

 • Gezinsactiviteiten

  Vrijetijdszorgaanbod onder de vorm van speelpleinwerking, muziek, crea, sport, spel- en oudernamiddagen, gezinsuitstappen ...

  MEER

 • Vorming

  Andere organisaties en scholen sensibiliseren en vormen

  MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy