Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Korfbalclub Vosko Kcvzw.

Officiële naam: Vosselaarse Korfbalclub

Adres
Sparrenhof 10
2350 - Vosselaar

Oprichtingsjaar
1992

Sport - Welzijn


Telefoon (algemeen nummer)
0496150282

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Missie,visie en waarden van Korfbalclub Vosko KCvzw. Onze sportclub wil voldoen aan de noden van de sporter en besteedt daarom aandacht aan zowel het recreatieve als het competitieve. Wij willen tal van zaken verwezenlijken zoals , leren, amuseren, begeleiden, opvoeden, steunen. en wil tal van…

MISSIE

Missie,visie en waarden van Korfbalclub Vosko KCvzw. Onze sportclub wil voldoen aan de noden van de sporter en besteedt daarom aandacht aan zowel het recreatieve als het competitieve. Wij willen tal van zaken verwezenlijken zoals , leren, amuseren, begeleiden, opvoeden, steunen. en wil tal van waarden uitdragen, teamspirit , develop yourself, enthousiasme, maken met de korfbalsport en Multimove. Korfbalclub Vosko KCvzw. wil dan ook een meerwaarde zijn voor het Vosselaarse sportbeleid. We willen jongeren aanzetten tot beweging en sociaal engagement door samen in een ploeg of groep te sporten of bewegen. Wij willen mensen aanzetten tot sport door gerichte acties te voeren en een kenniscentrum voor korfbal en Multimove in Vosselaar te zijn. Korfbalclub Vosko KCvzw. biedt iedereen de kans om te kunnen sporten en bewegen zonder belemmering van financiële, fysische, uiterlijke, religieuze, etnische of seksuele aard. Wij willen iedereen laten sporten los van hun sportieve of fysieke mogelijkheden. Iedereen is welkom bij onze club zowel valide als anders valide.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
 • Multimove Kleuters

  Multimove is bewegen op basis van de 12 motorische vaardigheden. Op deze manier hopen we kleuters en hun ouders de weg te laten vinden naar de sportclubs in onze gemeente .Extra ondersteuning is dat elk kindje zijn eigen gepersonaliseerd T-shirt gratis krijgt van onze club,…

  MEER

 • Start To Korfbal / Multimove

  Eerste kennismaking met de korfbalsport maar nog steeds met integratie Multimove . Ook bij korfbal komen de 12 motorische vaardigheden aan bod . Deze reeks zal van start gaan september 2021.

  MEER

 • Korfbal voor jeugd

  Jongeren in beweging houden tijdens trainingen en mogelijk gekoppeld met wedstrijden . Zowel op recreatief vlak of competitief vlak. Aan hen zelf de keuze! Wedstrijdkleding wordt volledig voorzien en betaald door onze club.

  MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy