Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Palliatieve Hulpverlening Antwerpen vzw Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: PALLIATIEVE HULPVERLENING ANTWERPEN

Adres
Edegemsesteenweg 100FC
2610 - Antwerpen - Wilrijk

Oprichtingsjaar
1992

Gezondheid (fysieke) - Gezondheid (geestelijke)


Telefoon (algemeen nummer)
032652531

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
- Informeren van de bevolking over levenseindemogelijkheden en palliatieve zorg. - Alle hulpverleners ondersteunen met advies, kennis en kunde om de laatste levensweken en -dagen van een ongeneeslijke zieke thuis inclusief het sterven mogelijk te maken. - Ondersteunen van de zieke en zijn naasten bij…

MISSIE

- Informeren van de bevolking over levenseindemogelijkheden en palliatieve zorg. - Alle hulpverleners ondersteunen met advies, kennis en kunde om de laatste levensweken en -dagen van een ongeneeslijke zieke thuis inclusief het sterven mogelijk te maken. - Ondersteunen van de zieke en zijn naasten bij het afscheid, het rouwproces. Hierbij bijzondere aandacht voor kinderen en jongeren. - Wij hebben een sterk uitgebouwde vrijwilligerswerking. - Samenwerken met zoveel mogelijk zorgpartners in het Antwerpse. - Palliatieve zorg is een humaan recht en zit tegelijk nog teveel en onnodig in een taboesfeer in onze maatschappij. Dit pakken wij aan...

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

€ 1 310 906

Financiële data bekijken

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 10 tot 19

AANTAL VRIJWILLIGERS: 21 tot 50

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy