Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

FEBEM-FEGE vzw/asbl Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: DENUO

Adres
Esplanade 1 bus 87
1020 - Brussel - Laken

Oprichtingsjaar
1991

Milieu


Telefoon (algemeen nummer)
027579170

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
De Federatie van Bedrijven voor Milieubeheer (FEBEM) is een ledenvereniging, opgericht om de belangen van de sector (en dus haar leden) te verdedigen met respect voor het milieu. Zij wil de interface zijn tussen de sector en de verschillende overheden. Zij probeert dit door afvalbedrijven…

MISSIE

De Federatie van Bedrijven voor Milieubeheer (FEBEM) is een ledenvereniging, opgericht om de belangen van de sector (en dus haar leden) te verdedigen met respect voor het milieu. Zij wil de interface zijn tussen de sector en de verschillende overheden. Zij probeert dit door afvalbedrijven die nieuwe materialen en energie produceren en bedrijven die gronden reinigen te vertegenwoordigen op verschillende fora en door haar leden optimaal te informeren. FEBEM verdedigt de belangen van de privaatrechtelijke afvalsector op lokaal, regionaal, federaal, Europees en internationaal niveau. Op Europees en internationaal vlak gebeurt dit in samenwerking met FEAD (www.fead.be). De leden van FEBEM zijn actief in de ophaling, sortering, recyclage, behandeling en verwerking van afvalstoffen en verontreinigde gronden en de productie van groene energie.

MEER

FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

van 1 tot 2.000.000€

Financiële data bekijken

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 1 tot 4

AANTAL VRIJWILLIGERS: Geen vrijwilligers

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy