Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

De Cocon, jeugdhulp aan huis vzw Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: DE COCON, DIENST VOOR GEZINSBEGELEIDING EN BEGELEID ZELFSTANDIG WONEN

jeugdhulp aan huis

Adres
Ham 133
9000 - Gent

Oprichtingsjaar
1991

Jongeren - Welzijn


Telefoon (algemeen nummer)
092223073

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
De Cocon wil de ontplooiingskansen en de zelfredzaamheid van kinderen, jongeren en gezinnen in een problematische leef- en/of opvoedingssituatie maximaliseren via het bieden van mobiele pedagogisch gerichte hulpverlening in het milieu van de cliënt. We willen bijdragen aan het garanderen van de grondrechten van mensen…

MISSIE

De Cocon wil de ontplooiingskansen en de zelfredzaamheid van kinderen, jongeren en gezinnen in een problematische leef- en/of opvoedingssituatie maximaliseren via het bieden van mobiele pedagogisch gerichte hulpverlening in het milieu van de cliënt. We willen bijdragen aan het garanderen van de grondrechten van mensen en mee bouwen aan een open, aangename, democratische, rechtvaardige en duurzame samenleving waarin elk individu en elke groep op gelijkwaardige basis kan participeren.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

€ 2 214 279

Financiële data bekijken

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 31

AANTAL VRIJWILLIGERS: Geen vrijwilligers

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy