Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

DABEI VZW Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: DABEI VOG

Adres
Alter Wiesenbacher Weg 6
4780 - Sankt Vith

Oprichtingsjaar
1991

Opleiding/tewerkstelling - Sociale economie


Telefoon (algemeen nummer)
080/22.67.33

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
DABEI VoG werkt op verschillende gebieden, waaronder een onderwijs keuken met catering service, de bouwafdeling en de recycling afdeling. DABEI is echter ook en vooral een centrum voor de sociale-beroepsintegratie van werkzoekenden en achtergestelde personen. Elk jaar bieden we meer dan 70 mensen een professioneel…

MISSIE

DABEI VoG werkt op verschillende gebieden, waaronder een onderwijs keuken met catering service, de bouwafdeling en de recycling afdeling. DABEI is echter ook en vooral een centrum voor de sociale-beroepsintegratie van werkzoekenden en achtergestelde personen. Elk jaar bieden we meer dan 70 mensen een professioneel metgezel plan, zodat ze hun toekomst op hun eigen recht kunnen opbouwen. We hebben een traject van integratie in 4 fases ontwikkeld. Deze bouwen op elkaar en zorgen voor duidelijke, flexibele en transparante overgangen. Dit impliceert een uniforme aanpak, individuele doelstellingen en op behoeften gebaseerde ondersteuning voor mensen met meerdere belemmeringen voor plaatsing.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

€ 803 242

Financiële data bekijken

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 12

AANTAL VRIJWILLIGERS: 21 tot 50

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy