Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Williams-Beuren Syndroom vzw Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: WILLIAMS - BEUREN SYNDROOM

Adres
Gasstraat 29
2570 - Duffel

Oprichtingsjaar
1991

Personen met een handicap


Telefoon (algemeen nummer)
015 321 253

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
De missie van de vereniging is om personen met het Williams syndroom en hun familie en professionele begeleiders bij te staan in alle mogelijke aspecten die specifiek zijn voor het syndroom. Dit betekent in eerste instantie het verstrekken en uitwisselen van informatie en het bijstaan…

MISSIE

De missie van de vereniging is om personen met het Williams syndroom en hun familie en professionele begeleiders bij te staan in alle mogelijke aspecten die specifiek zijn voor het syndroom. Dit betekent in eerste instantie het verstrekken en uitwisselen van informatie en het bijstaan van personen, ouders, hulpverleners en geïnteresseerden die te maken hebben met het Williamssyndroom. Het bevorderen van de ontwikkeling en de ontplooiing van personen met het Williamssyndroom, waaronder het streven naar sociale integratie. Het behartigen van materiële en immateriële belangen van personen met het Williamssyndroom die als gevolg van hun handicap daartoe niet in staat zijn, ongeacht hun leeftijd.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy