Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

JEF Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: EUROPEES JEUGDFILMFESTIVAL VLAANDEREN

Adres
Timmerwerfstraat 40
2000 - Antwerpen

Oprichtingsjaar
1991

Cultuur/patrimonium - Jongeren


Telefoon (algemeen nummer)
033034310

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Een divers aanbod rond jeugdfilm verruimt de blik van kinderen en jongeren. Dit geeft hen kansen om zelf te bepalen in welke wereld ze willen leven. JEF maakt daartoe jeugdfilm beschikbaar voor vertoners, zichtbaar en toegankelijk voor een breed en divers publiek in onderwijs en…

MISSIE

Een divers aanbod rond jeugdfilm verruimt de blik van kinderen en jongeren. Dit geeft hen kansen om zelf te bepalen in welke wereld ze willen leven. JEF maakt daartoe jeugdfilm beschikbaar voor vertoners, zichtbaar en toegankelijk voor een breed en divers publiek in onderwijs en vrije tijd. JEF in het ziekenhuis is een project voor kinderen met een beperkte mobiliteit die niet naar de cinema of het JEF festival kunnen. Op ons gebruiksvriendelijke online platform heb je het hele jaar door toegang tot de beste alternatieve jeugdfilms. Online wordt een deel van het festivalprogramma, gelijktijdig met het eigenlijke JEF festival, ter beschikking gesteld. Zo kunnen kinderen vanuit het ziekenhuis, revalidatiecentrum of zelfs thuis genieten van verschillende unieke festivalfilms.

MEER

FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

van 2 tot 7.000.000€

Financiële data bekijken

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 16

AANTAL VRIJWILLIGERS: 21 tot 50

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
  • JEF in het ziekenhuis

    Op het gebruiksvriendelijke online platform heb je het hele jaar door toegang tot de beste alternatieve jeugdfilms. Online wordt een deel van het festivalprogramma, gelijktijdig met het eigenlijke JEF festival, ter beschikking gesteld. Zo kunnen kinderen vanuit het ziekenhuis, revalidatiecentrum of zelfs thuis genieten van…

    MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy