Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

vzw Ispahan Palliatieve Zorgen Kempen Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: ISPAHAN, PALLIATIEVE THUISZORG KEMPEN

Adres
Patersstraat 85 bus 1
2300 - Turnhout

Oprichtingsjaar
1991

Gezondheid (fysieke) - Welzijn


Telefoon (algemeen nummer)
014426602

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Vzw Ispahan biedt palliatieve thuiszorg in het arrondissement Turnhout. We ondersteunen mensen die ongeneeslijk ziek zijn en hun omgeving. Hierbij ligt voor ons de klemtoon op : Wat is iemands verhaal ? Wat heeft die persoon nodig ? Wat kunnen wij bieden om te helpen…

MISSIE

Vzw Ispahan biedt palliatieve thuiszorg in het arrondissement Turnhout. We ondersteunen mensen die ongeneeslijk ziek zijn en hun omgeving. Hierbij ligt voor ons de klemtoon op : Wat is iemands verhaal ? Wat heeft die persoon nodig ? Wat kunnen wij bieden om te helpen ? Door deze vragen regelmatig te stellen, zijn we in staat om het ritme van patiënt en omgeving te volgen en zorg op maat te bieden. vzw Ispahan bestaat uit een team 14 professionele medewerkers en een 50-tal vrijwilligers.

MEER

FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

€ 780 536

Financiële data bekijken

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 10 tot 19

AANTAL VRIJWILLIGERS: 21 tot 50

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy