Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Coopkracht vzw Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: COOPKRACHT

Coopkracht steunt, sterkt en stuwt coöperatief ondernemen.

Adres
Posthoflei 3 bus 3
2600 - Antwerpen - Berchem

Oprichtingsjaar
1989

Diensten aan verenigingen - Andere


Telefoon (algemeen nummer)
03 294 16 70

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Coopkracht is hét netwerk voor coöperatief ondernemen in Vlaanderen. Via ontmoeting en kennisdeling sterken we coöperaties in het verwezenlijken van hun doelstelling. Daarnaast hebben we ook een dienstverleningsaanbod om de dagelijkse werking te ondersteunen en verdedigen we de coöperatieve principes naar overheden en andere relevante…

MISSIE

Coopkracht is hét netwerk voor coöperatief ondernemen in Vlaanderen. Via ontmoeting en kennisdeling sterken we coöperaties in het verwezenlijken van hun doelstelling. Daarnaast hebben we ook een dienstverleningsaanbod om de dagelijkse werking te ondersteunen en verdedigen we de coöperatieve principes naar overheden en andere relevante spelers in het werkveld. Ons netwerk is uniek en ruim. Onze leden vertegenwoordigen maar liefst 14 verschillende sectoren. We werken nauw samen met belangrijke spelers zoals Cera en Febecoop en nemen een actieve rol op binnen de Nationale Raad voor de Coöperatie. We zetten sterk in op verbinding en samenwerking zowel tussen de coöperaties als in het bredere sociale en economische werkveld. Samen willen we zichtbaar maken dat coöperatief werken een kracht is die meer aandacht verdient.? De voorzitter van Coopkracht is Marc Bosschaert (Coopfabrik vof). De dagelijkse coördinatie is sinds 1 februari 2021 in handen van Orphee Mariën. Coopkracht wordt aangestuurd door de leden van het bestuursorgaan. Coopkracht vzw is ook beheerder van de MeMO-gids: de online databank van mens- en milieuvriendelijke ondernemingen in Vlaanderen en Brussel.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 1 tot 4

AANTAL VRIJWILLIGERS: Geen vrijwilligers

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy