Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

De Stroom vzw

Adres
Sint-Janslaan, 1
8500 - Kortrijk

Oprichtingsjaar
1990

Jongeren - Personen met een handicap


Telefoon (algemeen nummer)
056353017

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
De Stroom wil personen met een beperking en hun netwerk ondersteunen in hun vraag om te participeren aan het vrijetijdsleven (zowel het reguliere als doelgroepspecifieke). De Stroom wil een activator en inspirator zijn naar de samenleving zodat personen met een beperking kansen krijgen om hun…

MISSIE

De Stroom wil personen met een beperking en hun netwerk ondersteunen in hun vraag om te participeren aan het vrijetijdsleven (zowel het reguliere als doelgroepspecifieke). De Stroom wil een activator en inspirator zijn naar de samenleving zodat personen met een beperking kansen krijgen om hun plaats te vinden in het vrijetijdsleven. Gelijkwaardigheid en verbondenheid staan centraal in onze werking.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

100.000€ - 200.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 5 tot 9

AANTAL VRIJWILLIGERS: 101 tot 500

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy