Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Federatie Palliatieve Zorg Vlaanderen vzw Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: FEDERATIE PALLIATIEVE ZORG VLAANDEREN

Adres
Luchthavenlaan 10
1800 - Vilvoorde

Oprichtingsjaar
1990

Gezondheid (fysieke) - Gezondheid (geestelijke)


Telefoon (algemeen nummer)
022553040

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Sterven moeten we helaas allemaal. Maar als iemand ongeneeslijk ziek wordt, is het wel belangrijk om de resterende tijd zo draaglijk mogelijk te maken, voor patiënt én familie. Leven tot het eind is het motto van palliatieve zorg. Dat kan o.a. door pijn te bestrijden,…

MISSIE

Sterven moeten we helaas allemaal. Maar als iemand ongeneeslijk ziek wordt, is het wel belangrijk om de resterende tijd zo draaglijk mogelijk te maken, voor patiënt én familie. Leven tot het eind is het motto van palliatieve zorg. Dat kan o.a. door pijn te bestrijden, door zorgverleners palliatieve richtlijnen aan te reiken of door vragen van patiënt en familie, bv. over het stopzetten van een behandeling, grondig met hen te bespreken. De Federatie Palliatieve Zorg Vlaanderen vzw is de pluralistische koepelorganisatie die samen met de netwerken palliatieve zorg – haar partners - ijvert voor goede palliatieve zorg in ziekenhuizen, rusthuizen en bij mensen thuis. Omdat we geen dagen willen toevoegen aan het leven, maar leven aan de dagen.

MEER

FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

100.000€ - 200.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 5 tot 9

AANTAL VRIJWILLIGERS: Geen vrijwilligers

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy