Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Het Orgel in Vlaanderen Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: HET ORGEL IN VLAANDEREN

Adres
Lange Gasthuisstraat 45
2000 - Antwerpen

Oprichtingsjaar
1990

Cultuur/patrimonium - Diensten aan verenigingen


Telefoon (algemeen nummer)
0479/640173

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
De vzw Het Orgel in Vlaanderen werd in 1990 opgericht met als doel het bevorderen van de orgelcultuur en het orgelerfgoed in Vlaanderen. Het orgelerfgoed dat deze vzw wil bevorderen, herwaarderen, ontsluiten en meer bekendheid wil geven bij het grote publiek, bestaat uit de orgels…

MISSIE

De vzw Het Orgel in Vlaanderen werd in 1990 opgericht met als doel het bevorderen van de orgelcultuur en het orgelerfgoed in Vlaanderen. Het orgelerfgoed dat deze vzw wil bevorderen, herwaarderen, ontsluiten en meer bekendheid wil geven bij het grote publiek, bestaat uit de orgels in Vlaanderen, met de nadruk op de instrumenten die gerestaureerd werden en worden. Bij uitbreiding gaat het over de hele orgelcultuur van Vlaanderen, van de instrumenten en hun bespelers, zowel professionelen als amateurs en orgelleerlingen, tot de historische muzikale geschriften en documenten.

MEER

FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 1 tot 4

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
  • Doe-orgel

    Een Doe-Orgel is een kist waar de onderdelen van een klein ambachtelijk pijporgel in zitten. Het leuke is dat de kinderen dit orgel zelf in elkaar kunnen zetten. Het wijst zich bijna vanzelf en instructiekaarten met foto’s helpen de kinderen eenvoudig op weg. Er is…

    MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy