Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Zorghuis Limburg Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: ZORGHUIS LIMBURG

Een 2e thuis voor patiënten met kanker, een plaats om even tot rust te komen.

Adres
Hazerikstraat 13
3582 - Beringen - Koersel

Oprichtingsjaar
1990

Gezondheid (geestelijke) - Welzijn


Telefoon (algemeen nummer)
011767101

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Met Zorghuis Limburg willen we een 2e thuis bieden aan kankerpatiënten op momenten in hun ziekteproces dat de thuiszorg ontoereikend is mbt hun noden van dat ogenblik. Mensen voelen zich niet veilig genoeg om alleen naar huis te gaan, valrisico, onmogelijkheid om zelf in te…

MISSIE

Met Zorghuis Limburg willen we een 2e thuis bieden aan kankerpatiënten op momenten in hun ziekteproces dat de thuiszorg ontoereikend is mbt hun noden van dat ogenblik. Mensen voelen zich niet veilig genoeg om alleen naar huis te gaan, valrisico, onmogelijkheid om zelf in te staan voor de dagdagelijkse taken, ...... . We zijn een residentiële setting, mensen kunnen dag en nacht bij ons verblijven. Wij zijn open 24/24 en 7/7. We willen patiënten die ontslagen worden uit het ziekenhuis en omwille van psycho-sociale redenen niet naar huis kunnen, opvangen en een tijdelijke 'thuis' aanbieden. Dit kunnen alleenstaanden zijn, maar ook mensen die omringd zijn, maar waar de mantelzorger even een time-out nodig heeft. Ook uitbehandelde patiënten kunnen in het Zorghuis terecht, wanneer hun fysieke toestand geen continue verpleegkundige/medische zorg vraagt. Het Zorghuis beschikt over een fantastisch team van een 30-tal vrijwilligers die de continuïteit in het Zorghuis verzekeren, gecoacht en ondersteund door 2 coördinatoren. Het Zorghuis is gelegen midden in de Limburgse natuur van Koersel, de plaats bij uitstek om tot rust te komen

MEER

FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

Financiële data bekijken

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 1

AANTAL VRIJWILLIGERS: 21 tot 50

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy