Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Dierenartsen Zonder Grenzen Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: VETERINAIRES SANS FRONTIERES - BELGIQUE - DIERENARTSEN ZONDER GRENZEN-BELGIE

Gezonde dieren, gezonde mensen

Adres
Kunstlaan 7-8
1210 - Sint-Joost-Ten-Node

Oprichtingsjaar
1990

Ontwikkelingssamenwerking/Humanitaire dienstverlening


Telefoon (algemeen nummer)
+32 2 539 09 89

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Dierenartsen Zonder Grenzen versterkt kansarme gemeenschappen in het Zuiden die van de veeteelt leven, om zo hun welzijn te verbeteren.

MISSIE

Dierenartsen Zonder Grenzen versterkt kansarme gemeenschappen in het Zuiden die van de veeteelt leven, om zo hun welzijn te verbeteren.
FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

€ 10 879 186

Financiële data bekijken

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 15

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
  • In Afrika

    Dierenartsen Zonder Grenzen moedigt privédierenartsen aan om hun diensten aan te bieden in afgelegen streken en ondersteunt hen met opleidingen en materiaal om hun praktijk uit te rusten en aan te passen aan de omstandigheden van het platteland. We leiden lokale veehouders op tot dierenverzorgers,…

    MEER

  • In België

    Dierenartsen Zonder Grenzen zet in België sterk in op wereldwijde solidariteit en het uitwisselen van expertise. We werken samen met journalisten, studenten, veeboeren en dierenartsen. We informeren en sensibiliseren rond duurzame voedselproductie en -consumptie. We organiseren uitwisselingsreizen, lezingen en debatavonden. We helpen politici wereldwijd om…

    MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy