Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Jeugdvakanties Duinen-Heide Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: JEUGDVAKANTIES DUINEN-HEIDE

Recreatieve jeugdvakanties

Adres
Koning Albertlaan 58
3010 - Leuven - Kessel-Lo

Oprichtingsjaar
1989

Jongeren - Andere


Telefoon (algemeen nummer)
016-26.17.69

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Duinen-Heide is een vereniging van enthousiaste jeugdleiders, die zich inzetten voor de organisatie van: - jeugdvakantiekampen, in het bijzonder voor kinderen en jongeren in moeilijke leefsituaties. - cursussen, (animator, hoofdanimator, instructor), vorming en begeleiding van jongeren organiseren die zich willen engageren in het jeugdwerk. -…

MISSIE

Duinen-Heide is een vereniging van enthousiaste jeugdleiders, die zich inzetten voor de organisatie van: - jeugdvakantiekampen, in het bijzonder voor kinderen en jongeren in moeilijke leefsituaties. - cursussen, (animator, hoofdanimator, instructor), vorming en begeleiding van jongeren organiseren die zich willen engageren in het jeugdwerk. - het runnen van een jeugdverblijfcentrum in de Ardennen.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

100.000€ - 200.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 1 tot 4

AANTAL VRIJWILLIGERS: 51 tot 100

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
 • Jeugdkampen

  De doelgroep van onze vereniging zijn jongvolwassenen die zich vrijwillig, belangeloos en onbezoldigd willen engageren als jeugdleider in het jeugdwerk. De kinderen en jongeren zijn onze doelwitgroep; zij zijn het waarvoor we ons engageren.

  MEER

 • Vormingstrajecten

  Jongeren die jeugdleider willen worden, kunnen zich vanaf het jaar dat ze 15 jaar worden inschrijven op een cursus. Daarbuiten worden nog extra vormingsweekend/specialisatieweekend georganiseerd.

  MEER

 • Jeugdverblijfcentrum DH

  We starten dit jaar met de renovatie van ons vakantieheem. Onze vereniging tracht een open vriendengroep te zijn waar iedereen zich goed kan voelen en zich ondersteund weet, een plaats waarin iedereen kansen krijgt om engagementen op te nemen naargelang zijn of haar mogelijkheden.

  MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy