Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Argos vzw Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: ARGOS, CENTRUM VOOR VORMINGS- EN ACTIVERINGSPROJECTEN

Samen verder kijken

Adres
Dikkebusseweg 15 bus A
8900 - Ieper

Oprichtingsjaar
1989

Opleiding/tewerkstelling - Welzijn


Telefoon (algemeen nummer)
057 23 93 40

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Argos, centrum voor vormings- en activeringsprojecten heeft tot doel het uitwerken van vormings-, opleidings- en tewerkstellingsprojecten voor kansengroepen. Het is met dezelfde waakzaamheid dat Argos de maatschappelijke ontwikkelingen op het vlak van werkgelegenheid en training volgt. Vzw Argos past zijn activiteiten aan aan de maatschappelijke…

MISSIE

Argos, centrum voor vormings- en activeringsprojecten heeft tot doel het uitwerken van vormings-, opleidings- en tewerkstellingsprojecten voor kansengroepen. Het is met dezelfde waakzaamheid dat Argos de maatschappelijke ontwikkelingen op het vlak van werkgelegenheid en training volgt. Vzw Argos past zijn activiteiten aan aan de maatschappelijke noden.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

100.000€ - 200.000€

Financiële data bekijken

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 10

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy