Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Stijn vzw Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: STIJN

Zorg in dialoog

Adres
Breugelweg 200
3900 - Overpelt

Oprichtingsjaar
1989

Personen met een handicap


Telefoon (algemeen nummer)
011 64 28 60

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Stijn vzw is een netwerk van dienstverlenende organisaties voor mensen met een beperking. De voorzieningen die deel uitmaken van vzw Stijn willen op deskundige en geïnspireerde manier het welzijn van personen met de grootste zorgbehoefte bevorderen en hen kansen geven om een eigen levensweg te…

MISSIE

Stijn vzw is een netwerk van dienstverlenende organisaties voor mensen met een beperking. De voorzieningen die deel uitmaken van vzw Stijn willen op deskundige en geïnspireerde manier het welzijn van personen met de grootste zorgbehoefte bevorderen en hen kansen geven om een eigen levensweg te gaan in relatie met anderen. Er wordt voor hen gezocht naar een gedifferentieerd en flexibel zorgaanbod op maat, onderbouwd door wetenschappelijk onderzoek. Vrijwilligers zijn de historische wortel van de werking en een dynamische kracht voor de toekomst. Volgende voorzieningen maken deel uit van Stijn vzw: - Dienst Ambulante Begeleiding (DAB) - Dienst Persoonlijke Assistent (DPA) - Kamiano - 't Klavertje - De Klimroos - Limburgse Stichting Autisme (LSA) - Sint Oda - Sint-Gerardus - 't Weyerke - De Witte Mol

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

€ 90 708 949

Financiële data bekijken

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 1428

AANTAL VRIJWILLIGERS: Meer dan 1000

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
  • Bouw van nieuwe grootkeuken en cafetaria

    De bouw van de keuken is ondertussen een feit en werd op 1 september 2015 in gebruik genomen. De nieuwe cafetaria moet nog afgewerkt worden.

    MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy