Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

vzw Kompaan Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: KOMPAAN

Samen onderweg zonder drempels

Adres
Herenthoutseweg, 31B
2222 - Heist-op-den-Berg - Wiekevorst

Oprichtingsjaar
1988

Personen met een handicap - Toerisme


Telefoon (algemeen nummer)
0489 37 47 99

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
De missie van vzw Kompaan is om vakantie en vrije tijd toegankelijk te maken voor iedereen. vzw Kompaan vormt een brug tussen reizigers met een beperking of zorgvraag en vrijwilligers. Als kompanen gaan reiziger en vrijwilliger, zonder drempels en zonder zorgen, samen op vakantie of…

MISSIE

De missie van vzw Kompaan is om vakantie en vrije tijd toegankelijk te maken voor iedereen. vzw Kompaan vormt een brug tussen reizigers met een beperking of zorgvraag en vrijwilligers. Als kompanen gaan reiziger en vrijwilliger, zonder drempels en zonder zorgen, samen op vakantie of daguitstap.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 1 tot 4

AANTAL VRIJWILLIGERS: 101 tot 500

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy