Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Monnikenheide Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: Monnikenheide - vzw Emmaüs

Monnikenheide wil uitmunten in warme en professionele dienstverlening aan personen m…

Adres
Edgard Tinellaan 1D
2800 - Mechelen

Oprichtingsjaar
1988

Personen met een handicap


Telefoon (algemeen nummer)
03 311 77 67

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Monnikenheide wil uitmunten in warme en professionele dienstverlening aan personen met een verstandelijke beperking en hun gezin. Monnikenheide wil het zelfbeeld van de persoon met een verstandelijke beperking helpen vormen door aandacht te schenken aan de 4 basisaspecten van het leven: leren, wonen, werken, zich…

MISSIE

Monnikenheide wil uitmunten in warme en professionele dienstverlening aan personen met een verstandelijke beperking en hun gezin. Monnikenheide wil het zelfbeeld van de persoon met een verstandelijke beperking helpen vormen door aandacht te schenken aan de 4 basisaspecten van het leven: leren, wonen, werken, zich ontspannen en als zodanig aandacht schenken aan de eigen mogelijkheden en de evolutie van de persoon.

MEER

FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

€ 8 449 536

Financiële data bekijken

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 132

AANTAL VRIJWILLIGERS: 51 tot 100

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
  • Monnikenheide (ver)bouwt aan zorg

    De oudste gebouwen van Monnikenheide vernieuwen om te voldoen aan de huidige standaard

    MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy