Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Oikocredit België VZW

Officiële naam: Oikocredit België

Investeren in mensen

Adres
Huidevettertraat 165
1000 - Brussel

Oprichtingsjaar
1987

Duurzame ontwikkeling - Sociale economie


Telefoon (algemeen nummer)
02 213 04 31

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Beleggen bij Oikocredit staat gelijk aan duurzaam investeren: een eerlijke financiële opbrengst, maar vooral een zeer groot sociaal rendement en een ecologisch rendement. Met een belegging biedt Oikocredit kansen aan ondernemende mensen in het Zuiden. Investeerders helpen hiermee mensen zélf aan hun toekomst bouwen. De…

MISSIE

Beleggen bij Oikocredit staat gelijk aan duurzaam investeren: een eerlijke financiële opbrengst, maar vooral een zeer groot sociaal rendement en een ecologisch rendement. Met een belegging biedt Oikocredit kansen aan ondernemende mensen in het Zuiden. Investeerders helpen hiermee mensen zélf aan hun toekomst bouwen. De Belgische tak van Oikocredit bestaat uit een coöperatieve vennootschap met sociaal oogmerk, Oikocredit-be cvso. Alle aandelen die u koopt van Oikocredit-be worden belegd in Oikocredit Internationaal. Oikocredit beheert in België ook een vzw (Oikocredit-be vzw). Deze vzw geeft bekendheid aan het werk van Oikocredit in België. Dit doet ze door onder andere het verzorgen van sensibiliseringsacties en het uitgeven van promotiematerialen, persberichten en (gratis) advertenties. Naast activiteiten om de algemene naamsbekendheid van Oikocredit te vergroten geeft de vzw informatie over de mogelijkheden om geld te beleggen in Oikocredit-be en verzorgt zij marketingactiviteiten namens Oikocredit-be.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 1 tot 4

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy