Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

DE KEI VZW Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: DE KEI

Cursussen en vakanties op maat, dat is waar DE KEI vzw voor staat!

Adres
Ter Rivierenlaan 152
2100 - Antwerpen - Deurne

Oprichtingsjaar
1987

Personen met een handicap


Telefoon (algemeen nummer)
033664111

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
DE KEI vzw ondersteunt, met haar open sociaal-cultureel aanbod, volwassen werkbekwame personen met een verstandelijke handicap. Via cursussen en kleinschalige, inclusieve vakantieprojecten helpen we deelnemers hun talenten te ontdekken en stappen te zetten naar meer zelfstandigheid op verschillende levensdomeinen. We versterken hen op vlak van…

MISSIE

DE KEI vzw ondersteunt, met haar open sociaal-cultureel aanbod, volwassen werkbekwame personen met een verstandelijke handicap. Via cursussen en kleinschalige, inclusieve vakantieprojecten helpen we deelnemers hun talenten te ontdekken en stappen te zetten naar meer zelfstandigheid op verschillende levensdomeinen. We versterken hen op vlak van zelfontplooiing en zelfbeschikking en op vlak van integratie en participatie, zodat zij volwaardig kunnen deelnemen aan de samenleving.

MEER

FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

500.000€ - 1.000.000€

Financiële data bekijken

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 8

AANTAL VRIJWILLIGERS: 101 tot 500

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy