Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

vzw 't Veer

Adres
92 Rijksweg
3630 - Maasmechelen - Eisden

Oprichtingsjaar
1987

Gezondheid (geestelijke)


Telefoon (algemeen nummer)
089481858

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
vzw 't Veer is een erkende dienst beschut wonen en biedt woonrehabilitatie, psychosociale begeleiding en activeringsactiviteiten voor personen met een psychische kwetsbaarheid. Op deze manier wordt getracht een ziekenhuisopname te voorkomen. Afhankelijk van de individuele vraag, mogelijkheden en beperkingen bieden wij een aangepaste begeleiding op…

MISSIE

vzw 't Veer is een erkende dienst beschut wonen en biedt woonrehabilitatie, psychosociale begeleiding en activeringsactiviteiten voor personen met een psychische kwetsbaarheid. Op deze manier wordt getracht een ziekenhuisopname te voorkomen. Afhankelijk van de individuele vraag, mogelijkheden en beperkingen bieden wij een aangepaste begeleiding op alle levensdomeinen. Dit met respect voor ieders eigenheid, politieke of godsdienstige overtuigingen, wensen, verwachtingen en mogelijkheden. Dit betekent dat we bewoners ondersteunen in het proces van acceptatie en hun eigen krachten en hun mogelijkheden laten herontdekken zodat zij hun leven terug in eigen handen kunnen nemen. We zetten hierbij hard in op verbinding, vertrouwen en veerkracht.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

van 2 tot 7.000.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 20 tot 49

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy