Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Gezin en Handicap Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: GEZIN EN HANDICAP

Adres
Arthur Goemaerelei 66
2018 - Antwerpen(2)

Oprichtingsjaar
1986

Personen met een handicap


Telefoon (algemeen nummer)
032162990

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Gezin en Handicap wil een aanspreekpunt zijn voor al wie te maken krijgt met handicap. Personen met een handicap, hun ouders, broers en zussen, … kunnen bij ons terecht met hun vragen en ervaringen. Bij Gezin en Handicap komen de belangen van personen met een…

MISSIE

Gezin en Handicap wil een aanspreekpunt zijn voor al wie te maken krijgt met handicap. Personen met een handicap, hun ouders, broers en zussen, … kunnen bij ons terecht met hun vragen en ervaringen. Bij Gezin en Handicap komen de belangen van personen met een handicap en hun directe omgeving op de eerste plaats.

MEER

FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 1 tot 4

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
  • Wat na ons

    We organiseren studiedagen en vormingen rond dit thema.

    MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy