Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

SAAMO provincie Antwerpen Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: SAMENLEVINGSOPBOUW ANTWERPEN PROVINCIE

Samen uitsluiting aanpakken

Adres
Brusselsepoortstraat 8
2800 - Mechelen

Oprichtingsjaar
1986

Armoedebestrijding - Welzijn


Telefoon (algemeen nummer)
015/201375

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Een betaalbare en goede woning. Een geschikte job. Elke dag een gezonde maaltijd op tafel.?Centen?om een sociaal leven uit te bouwen. Voor velen is dat niet vanzelfsprekend. De ongelijke organisatie van onze samenleving maakt kwetsbaar en sluit uit.?? Maatschappelijk opbouwwerk is een vorm van sociaal…

MISSIE

Een betaalbare en goede woning. Een geschikte job. Elke dag een gezonde maaltijd op tafel.?Centen?om een sociaal leven uit te bouwen. Voor velen is dat niet vanzelfsprekend. De ongelijke organisatie van onze samenleving maakt kwetsbaar en sluit uit.?? Maatschappelijk opbouwwerk is een vorm van sociaal werk die met innovatief projectwerk en geëngageerd buurtwerk mensen samenbrengt om te werken aan concrete en duurzame oplossingen. Samen met mensen in een kwetsbare positie ontwikkelen de opbouwwerkers van SAAMO modellen, geven ze een aanzet voor verbeteringen in beleid en regelgeving en bouwen ze aan publieke bewustwording. Binnen de huidige beleidsperiode van vijf jaar werkt SAAMO aan de realisatie van verschillende grond- en mensenrechten, aan sterkere buurten en steden en aan collectief burgerschap, waarbij er tussen mensen een versterkt gevoel van solidariteit is.

MEER

FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

€ 2 146 216

Financiële data bekijken

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 20 tot 49

AANTAL VRIJWILLIGERS: 21 tot 50

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy