Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Awel Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: AWEL

Luistert naar kinderen en jongeren

Adres
Henegouwenkaai 29 bus 10
1080 - Sint-Jans-Molenbeek

Oprichtingsjaar
1986

Jongeren - Welzijn


Telefoon (algemeen nummer)
02 534 37 43 (voor het secretariaat)

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Awel luistert naar alle kinderen en jongeren met een vraag, een verhaal, een probleem. Alle kinderen en jongeren kunnen Awel anoniem contacteren over alles wat hen bezighoudt. We zijn er voor hen door te luisteren, mee te voelen en mee te denken. Awel wil een…

MISSIE

Awel luistert naar alle kinderen en jongeren met een vraag, een verhaal, een probleem. Alle kinderen en jongeren kunnen Awel anoniem contacteren over alles wat hen bezighoudt. We zijn er voor hen door te luisteren, mee te voelen en mee te denken. Awel wil een betrouwbaar aanspreekpunt voor kinderen en jongeren zijn, via een voor de hand liggend, gratis en makkelijk bereikbaar contactkanaal. We geloven sterk in de kracht van kinderen en jongeren en nemen hen serieus. We signaleren waar nodig tendensen.

MEER

FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

€ 442 718

Financiële data bekijken

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 5 tot 9

AANTAL VRIJWILLIGERS: 101 tot 500

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
  • Hallo met Awel?

    Luisteren naar kinderen en jongeren, iets voor jou? We zoeken vrijwillige krachten voor onze telefoon, chat en e-mail! Surf naar https://awel.be/over-awel/word-vrijwilliger

    MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy