Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

kunstencentrum nona Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: KUNSTENCENTRUM NONA

Adres
Begijnenstraat 21
2800 - Mechelen

Oprichtingsjaar
1986

Cultuur/patrimonium


Telefoon (algemeen nummer)
015 20 37 80

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Kunstencentrum nona is een kunstencentrum waar allerhande ontmoetingen en confrontaties centraal staan. Tussen bezoekers en artiesten, het lokale en het internationale, kunst en onderwijs. Kunstencentrum nona streeft naar een intense interactie tussen maker, medium, mens en maatschappij. Kunstencentrum nona is actief in de ontwikkeling, productie…

MISSIE

Kunstencentrum nona is een kunstencentrum waar allerhande ontmoetingen en confrontaties centraal staan. Tussen bezoekers en artiesten, het lokale en het internationale, kunst en onderwijs. Kunstencentrum nona streeft naar een intense interactie tussen maker, medium, mens en maatschappij. Kunstencentrum nona is actief in de ontwikkeling, productie en presentatie van (muziek)theater, dans, performance, jazz en beeldende kunst. Tijdens het reguliere culturele seizoen, via een festival (het jaarlijkse jazzfestival BRAND!) of op bijzondere locaties in Mechelen (Contour Biennale). Kunstencentrum nona steunt jonge kunstenaars in de ontwikkeling van hun vaardigheden en het artistiek onderzoek binnen hun werkveld. Daarnaast werkt kunstencentrum nona met een aantal vaste partners in crime: het internationaal befaamde theatergezelschap Abattoir Fermé onder leiding van regisseur Stef Lernous en Voetvolk, de dansgroep gesticht rond danseres/choreografe Lisbeth Gruwez en componist/muzikant Maarten Van Cauwenberghe.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

€ 1 413 936

Financiële data bekijken

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 5 tot 9

AANTAL VRIJWILLIGERS: 21 tot 50

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
  • kunstencentrum nona groeit

    Met de aankoop van een stuk grond dat aansluit op zijn bestaande site, legde kunstencentrum nona in 2007 de fundamenten voor een sterk groeiverhaal. Ruim 10 jaar later is ruwbouw is al helemaal afgerond. In de eerste helft van 2019 volgt dan de afwerking van…

    MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy