Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Beweging van Mensen met Laag Inkomen en Kinderen vzw Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: BEWEGING VAN MENSEN MET LAAG INKOMEN EN KINDEREN

OMDAT ARMOEDE EEN ONRECHT IS...

Adres
Nieuwebosstraat 3
9000 - Gent

Oprichtingsjaar
1986

Armoedebestrijding - Jongeren


Telefoon (algemeen nummer)
092241215

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Armoede bestrijden! De Beweging van Mensen met Laag Inkomen en Kinderen is een vereniging van generatiearmen en medestanders waar de armoede bestreden wordt in dialoog met mensen die in armoede leven. Door middel van huisbezoeken, bijeenkomsten en in werkgroepen. De BMLIK heeft als doel alle…

MISSIE

Armoede bestrijden! De Beweging van Mensen met Laag Inkomen en Kinderen is een vereniging van generatiearmen en medestanders waar de armoede bestreden wordt in dialoog met mensen die in armoede leven. Door middel van huisbezoeken, bijeenkomsten en in werkgroepen. De BMLIK heeft als doel alle armsten te bereiken, te verenigen en samen met hen duurzame en structurele verbeteringen met concrete voorstellen te formuleren naar het beleid toe. JONG GENT IN ACTIE is de jongerenwerking van de BMLIK. Jong Gent In Actie (JGiA) - doet aan armoedebestrijding samen met jongeren. - doet activiteiten in de vrije tijd. - heeft speciale aandacht voor het welzijn van de jongeren. - maakt de brug naar relevante diensten en instellingen met de jongeren. - gaat samen met de jongeren in dialoog met beleidsactoren en diensten over hun ervaringen om de kennis over armoede te vergroten.

MEER

FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

100.000€ - 200.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 1 tot 4

AANTAL VRIJWILLIGERS: 21 tot 50

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy