Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Artists United vzw Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: ARTISTS UNITED

Belangenverdediging; hulp en advies en voor iedereen in de artistieke en creatieve sect…

Adres
Putsesteenweg, 61
2920 - Kalmthout

Oprichtingsjaar
1986

Cultuur/patrimonium - Diensten aan verenigingen


Telefoon (algemeen nummer)
0495508408

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Artists United is een belangenorganisatie en adviesverlener voor iedereen die werkt of tewerkstelt in theater, dans, beeldende kunst, televisie, gaming, film, cirkus, literatuur en muziek. Van Statuut van de kunstenaar tot advies over je contracten, auteursrechten, onderhandelingen. Voor alle artiesten en technici want zonder technici…

MISSIE

Artists United is een belangenorganisatie en adviesverlener voor iedereen die werkt of tewerkstelt in theater, dans, beeldende kunst, televisie, gaming, film, cirkus, literatuur en muziek. Van Statuut van de kunstenaar tot advies over je contracten, auteursrechten, onderhandelingen. Voor alle artiesten en technici want zonder technici geen voorstellingen. Met hart en ziel voor de kunstensector! Zowel voor individuen als organisaties. Met hart en ziel voor de kunstensector! Artists United biedt op velerlei vlak concreet hulp en steun aan kunstenaars en anderen die in de sector actief zijn. Zie http://www.artistsunited.be/nl/nieuws Van het helpen redden van het Europees jeugdorkest (http://www.artistsunited.be/nl/content/blog/breaking-news-euyo), ongelijkheden aanklagen (http://www.artistsunited.be/nl/content/blog/artikel-130-discriminerende-maatregel-voor-kunstenaars) tot het constructief ombuigen van ideeën over instellingen (http://www.artistsunited.be/sites/default/files/documenten/Bedenkingen_na_2_rapporten.pdf), we doen het allemaal :-)

MEER

FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: 21 tot 50

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
  • Statuut van de kunstenaar

    We willen u een duidelijk beeld geven hoe artiesten behandeld worden in de werkloosheid, wat nu eigenlijk het zogenaamde ‘artiestenstatuut’ is en dat artiesten ook hun bijdrage leveren aan de maatschappij. http://www.artistsunited.be/nl/content/blog/problematiek-en-oplossingen-voor-het-statuut

    MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy