Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

UNIE-K vzw Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: UNIE-K

Zorg op jouw maat en tempo

Adres
Chartreuseweg 53
8200 - Brugge(2)

Oprichtingsjaar
1986

Personen met een handicap - Andere


Telefoon (algemeen nummer)
050/406.960

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
UNIE-K is een vereniging van voorzieningen voor personen met een beperking (Ons Erf, De Waaiberg, ’t Venster), gespreid over de provincie West-Vlaanderen. De vzw stelt meer dan 550 medewerkers tewerk. De voorzieningen richten zich in het bijzonder tot volwassen personen met een complexe zorgvraag. UNIE-K…

MISSIE

UNIE-K is een vereniging van voorzieningen voor personen met een beperking (Ons Erf, De Waaiberg, ’t Venster), gespreid over de provincie West-Vlaanderen. De vzw stelt meer dan 550 medewerkers tewerk. De voorzieningen richten zich in het bijzonder tot volwassen personen met een complexe zorgvraag. UNIE-K heeft deskundigheid inzake diverse doelgroepen: personen met een zware verstandelijke beperking (Ons Erf te Brugge), personen met een NAH ('t Venster te Emelgem) en personen met een fysieke beperking (De Waaiberg te Gits). Er wordt een breed palet van woon- en ondersteuningsvormen aangeboden. Kortom een ‘unieke’ vereniging van en voor ‘unieke’ mensen in West-Vlaanderen!

MEER

FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

€ 31 650 620

Financiële data bekijken

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 449

AANTAL VRIJWILLIGERS: 101 tot 500

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy