Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

HETGEVOLG Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: HET GEVOLG

HETGEVOLG is een plek waar de kunstenaar in de mens en de mens in de kunstenaar centraal st…

Adres
Otterstraat 31-33
2300 - Turnhout

Oprichtingsjaar
1986

Onderwijs/Talentontwikkeling - Andere


Telefoon (algemeen nummer)
014 42 63 27

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
HETGEVOLG is een plek waar de kunstenaar in de mens en de mens in de kunstenaar centraal staat. Workshops met anderstalige nieuwkomers, kansarmen, alleenreizende minderjarige vluchtelingen, jongeren uit reïntegratietrajecten, mensen met een beperking, individuele trajecten met jongeren uit het deeltijds onderwijs en het BUSO ……

MISSIE

HETGEVOLG is een plek waar de kunstenaar in de mens en de mens in de kunstenaar centraal staat. Workshops met anderstalige nieuwkomers, kansarmen, alleenreizende minderjarige vluchtelingen, jongeren uit reïntegratietrajecten, mensen met een beperking, individuele trajecten met jongeren uit het deeltijds onderwijs en het BUSO … Ook VDAB en OCMW komen graag aankloppen voor opleidingsstages of tewerkstelling onder artikel 60. En het zijn geen eendagsvliegen. Velen van hen beginnen aan een tweede, derde, vierde theaterproject en werken als vrijwilliger (publieksonthaal, bar, promoactiviteiten, zaalwacht …). HETGEVOLG is een open huis waar iedereen welkom is en waar de deur altijd open staat. Het draagvlak van HET GEVOLG is in een korte tijdspanne heel groot geworden in Turnhout, de Kempense regio en Vlaanderen. Iedereen draagt de organisatie een warm hart toe en er komen spontaan verschillende steunbetuigingen in allerlei vormen. Want iedereen weet: de nood aan sociale inclusie is groot en zal de eerstvolgende jaren alleen maar groter worden. Dat een organisatie zoals HETGEVOLG deze sociaal-maatschappelijke invulling als haar menselijke plicht beschouwt, kan op veel sympathie rekenen.

MEER

FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

€ 656 059

Financiële data bekijken

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 4

AANTAL VRIJWILLIGERS: 21 tot 50

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
  • Kwartier Moorslede Leopoldsburg

    Waarom HETGEVOLG in Leopoldsburg? Omdat ook Leopoldsburg een stedelijk weefsel heeft met een grote diversiteit. Omdat Leopoldsburg een culturele bodem heeft. Omdat HETGEVOLG een hart heeft voor Limburg: er waren projecten in scholen in Lommel, Neerpelt, Kortessem, Hasselt … We hebben een vaste stek in…

    MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy