Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Vlierzele Sportief

Officiële naam: Vlierzele Sportief vzw

Adres
Dr. De Moorstraat 24-26
9340 - Lede - Oordegem

Oprichtingsjaar
1943

Sport


Telefoon (algemeen nummer)
0479615261

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Het doel van VS is de bevordering van de beoefening van de atletieksport in al zijn vormen. VS heeft de volgende kerntaken: De atletieksport promoten in de brede regio rond de zetel van de vereniging. Atletiekbeoefenaars (zowel competitie-atleten, beginnende sporters als recreanten) op een deskundige…

MISSIE

Het doel van VS is de bevordering van de beoefening van de atletieksport in al zijn vormen. VS heeft de volgende kerntaken: De atletieksport promoten in de brede regio rond de zetel van de vereniging. Atletiekbeoefenaars (zowel competitie-atleten, beginnende sporters als recreanten) op een deskundige wijze te begeleiden en trainen. Atletiekwedstrijden organiseren, met inbegrip van pistewedstrijden, crossen, stratenlopen en recreatieve atletiekevenementen.

MEER

FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: 51 tot 100

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy