Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Focus-Plus vzw Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: FOCUS-PLUS

Adres
Maïsstraat 268
9000 - Gent

Oprichtingsjaar
1984

Ouderen - Personen met een handicap


Telefoon (algemeen nummer)
09 226 13 05

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Focus-Plus vzw ondersteunt personen met een beperking die zo zelfstandig mogelijk willen wonen en leven, zodat zij volwaardig kunnen participeren in de maatschappij. Deze ondersteuning realiseren we met respect voor ieders eigenheid en is gebaseerd op de regie van de gebruiker. Het bereiken van een…

MISSIE

Focus-Plus vzw ondersteunt personen met een beperking die zo zelfstandig mogelijk willen wonen en leven, zodat zij volwaardig kunnen participeren in de maatschappij. Deze ondersteuning realiseren we met respect voor ieders eigenheid en is gebaseerd op de regie van de gebruiker. Het bereiken van een evenwicht tussen gebruikers, medewerkers en Focus-Plus vzw binnen een regionale/intersectorale verankering is daarbij essentieel.

MEER

FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

van 2 tot 7.000.000€

Financiële data bekijken

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 49

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
  • Focus op senioren

    Voor elke senior-gebruiker wordt er per week maximaal 2 uur permanentie voorzien om ondersteuning te kunnen bieden in noodsituaties. Deze ondersteuning kan plaatsvinden in of aan de woning van de senior-gebruiker. Indien de senior-gebruiker méér dan 2 uur per week aan ondersteuning nodig heeft, wordt…

    MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy