Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Sport atletiek vereniging Sint Dimphna Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: SPORT ATLETIEK VERENIGING SINT DIMPHNA

G voetbal KSAV Sint Dimpna

Adres
Gasthuisstraat 29 F
2440 - Geel

Oprichtingsjaar
1986

Personen met een handicap - Sport


Telefoon (algemeen nummer)
0499/38.21.18

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
G voetbal KSAV Sint Dimphna : G-voetbal is er voor jongens en meisjes met een licht mentale en/of fysieke handicap, autismespectrumstoornis. Oud en jong (vanaf 6 jaar) , sportief of minder sportief kan bij ons voetballen. De ‘G’ duidt op ‘gehandicapt/beperkt’ maar ook op ‘geïntegreerd’…

MISSIE

G voetbal KSAV Sint Dimphna : G-voetbal is er voor jongens en meisjes met een licht mentale en/of fysieke handicap, autismespectrumstoornis. Oud en jong (vanaf 6 jaar) , sportief of minder sportief kan bij ons voetballen. De ‘G’ duidt op ‘gehandicapt/beperkt’ maar ook op ‘geïntegreerd’ voetbal'. Door de voetbaltrainingen te organiseren op sportterreinen van een reguliere voetbalclub, door samen iets te drinken in de kantine na de trainingen en wedstrijden,, zet voetbal aan tot de integratie van jongeren met een beperking!

MEER

FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy