Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

VZW GZA - Dagverzorgingscentrum Sint-Camillus Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: GASTHUISZUSTERS ANTWERPEN

Adres
Molenstraat 19
2640 - Mortsel

Oprichtingsjaar
1985

Gezondheid (fysieke) - Welzijn


Telefoon (algemeen nummer)
03 444 13 80

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Het dagcentrum is een plek waar mensen die ernstig ziek, chronische en/of palliatieve patiënt zijn, vanuit de thuissituatie, één tot meerdere keren per week naartoe kunnen komen. Het is een ontmoetingsplek waar ze 'het ziek zijn' even kunnen vergeten. Bijkomend proberen we ook de draagkracht…

MISSIE

Het dagcentrum is een plek waar mensen die ernstig ziek, chronische en/of palliatieve patiënt zijn, vanuit de thuissituatie, één tot meerdere keren per week naartoe kunnen komen. Het is een ontmoetingsplek waar ze 'het ziek zijn' even kunnen vergeten. Bijkomend proberen we ook de draagkracht van de mantelzorger/naaste te versterken en hen, waar nodig, te ondersteunen.

MEER

FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

€ 387 725 660

Financiële data bekijken

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 2541

AANTAL VRIJWILLIGERS: 101 tot 500

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
  • Multidisciplinair samenwerken in de thuiszorg voor ernstig zieke, chronische en palliatieve patiënten.

    Via deze multidisciplinaire samenwerking 'het zorgtraject' beter in kaart te brengen via een jaarlijks zorgoverleg. Dit in samenspraak en overleg met de zieke, de patiënt en zijn mantelzorger/naaste, om op de (mogelijke) noden, zowel fysiek, psychisch, sociaal-relationele alsook praktisch, beter te kunnen anticiperen. Hierdoor kan…

    MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy