Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Centro Andino vzw Vereniging zonder winstgevend doel Deze organisatie neemt deel aan Music For Life

Officiële naam: CENTRO ANDINO

Steunt de Andesvolkeren

Adres
Hertog van Brabantlei 9
2660 - Antwerpen - Hoboken

Oprichtingsjaar
1984

Cultuur/patrimonium - Ontwikkelingssamenwerking/Humanitaire dienstverlening


Telefoon (algemeen nummer)
03/828 26 16

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
1) Via lokale partners ondersteunen van kleinere projecten voor de armere bevolkingsgroepen in de Andesprovincies van Peru. 2) Financiële ondersteuning van een internaat voor indianenkinderen in de Chaco van Paraguay en verzamelen en verzenden van door hen gevraagde goederen. 3) Via een bulletin en een…

MISSIE

1) Via lokale partners ondersteunen van kleinere projecten voor de armere bevolkingsgroepen in de Andesprovincies van Peru. 2) Financiële ondersteuning van een internaat voor indianenkinderen in de Chaco van Paraguay en verzamelen en verzenden van door hen gevraagde goederen. 3) Via een bulletin en een website informatie doorgeven aan sponsors en geïnteresseerden over alle acties van Centro Andino vzw. 4) Verspreiden van de Latijns-Amerikaanse cultuur via markten en feesten.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: 51 tot 100

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
  • Pa 'I Puku (Paraguay)

    De Pa 'I Pukuschool (internaat) in de Chaco is een lopend project: goede huisvesting, opleiding (naaiatelier, schrijnwerkerij...), voedselvoorziening, verbeteren van comfort... Er is altijd wel iets nodig of aan vervanging toe.

    MEER

  • Handleidingen (Peru)

    Concepción Salizar Farfán, een zeer begeesterde jonge afgevaardigde die al jaren strijdt voor de rechten van de lokale boeren, was op zoek naar sponsoring voor vier zeer praktische handleidingen voor de verantwoordelijken van vrouwengroeperingen, jongerengroeperingen, lokale besturen en boerinnenverenigingen voor het opzetten van kleinschalige ateliers.…

    MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy