Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Vereniging voor Alcohol- en andere Drugproblemen Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: VERENIGING VOOR ALCOHOL- EN ANDERE DRUGPROBLEMEN

alcohol- en andere drugproblemen bespreekbaar maken (en ook gokken, problematisch gamen…

Adres
Vanderlindenstraat 15
1030 - Schaarbeek

Oprichtingsjaar
1982

Gezondheid (geestelijke)


Telefoon (algemeen nummer)
02 4230333

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
VAD wil het alcohol- en druggebruik in de samenleving bespreekbaar maken en de algemene bevolking, intermediairs in de maatschappelijke sectoren, overheid, pers, VAD-leden en andere organisaties die professioneel bezig zijn met preventie en hulpverlening ondersteunen en deskundiger maken in het omgaan met alcohol en andere…

MISSIE

VAD wil het alcohol- en druggebruik in de samenleving bespreekbaar maken en de algemene bevolking, intermediairs in de maatschappelijke sectoren, overheid, pers, VAD-leden en andere organisaties die professioneel bezig zijn met preventie en hulpverlening ondersteunen en deskundiger maken in het omgaan met alcohol en andere drugs. De pijlers van de werking zijn: informatieverstrekking via o.a. de Druglijn, studie en onderzoek, preventie, hulpverlening, vorming en beleidsvoorbereiding. VAD is tevens de partnerorganisatie van de Vlaamse overheid in het kader van het preventiebeleid van alcohol- en andere drugproblemen.

MEER

FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

€ 3 766 474

Financiële data bekijken

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 40

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy