Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Natuurhulpcentrum vzw Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: NATUURHULPCENTRUM

Natuurhulpcentrum: Het verschil tussen leven en dood, voor wilde dieren in nood.

Adres
Industrieweg-Zuid 2051
3660 - Opglabbeek

Oprichtingsjaar
1981

Dierenwelzijn - Milieu


Telefoon (algemeen nummer)
089/854906

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Het Natuurhulpcentrum is een professioneel opvangcentrum voor zieke en gewonde wilde inheemse dieren. Deze dieren worden na revalidatie terug vrijgelaten in de natuur. Verder voorziet het centrum in gespecialiseerde opvang voor exotische dieren. Voor deze dieren wordt een nieuwe thuis gezocht in gerenommeerde dierentuinen of…

MISSIE

Het Natuurhulpcentrum is een professioneel opvangcentrum voor zieke en gewonde wilde inheemse dieren. Deze dieren worden na revalidatie terug vrijgelaten in de natuur. Verder voorziet het centrum in gespecialiseerde opvang voor exotische dieren. Voor deze dieren wordt een nieuwe thuis gezocht in gerenommeerde dierentuinen of opvangcentra in binnen- of buitenland.

MEER

FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

€ 1 198 660

Financiële data bekijken

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 13

AANTAL VRIJWILLIGERS: 101 tot 500

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy