Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Huisartsenvereniging Regio Turnhout (HVRT) Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: HUISARTSENVERENIGING REGIO TURNHOUT

Adres
Campus Blairon 410
2300 - Turnhout

Oprichtingsjaar
1981

Gezondheid (fysieke) - Gezondheid (geestelijke)


Telefoon (algemeen nummer)
014 81 59 09

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
De Huisartsenvereniging regio Turnhout vzw, kortweg HVRT, verenigt alle huisartsen die werkzaam zijn in de regio Turnhout. De vereniging werd opgericht op 2 juni 1981. De HVRT-regio strekt zich uit over het noordelijke deel van het arrondissement Turnhout en omvat de gemeenten Arendonk, Baarle-Hertog, Beerse,…

MISSIE

De Huisartsenvereniging regio Turnhout vzw, kortweg HVRT, verenigt alle huisartsen die werkzaam zijn in de regio Turnhout. De vereniging werd opgericht op 2 juni 1981. De HVRT-regio strekt zich uit over het noordelijke deel van het arrondissement Turnhout en omvat de gemeenten Arendonk, Baarle-Hertog, Beerse, Dessel, Hoogstraten, Kasterlee, Lille, Merksplas, Oud-Turnhout, Ravels, Retie, Rijkevorsel, Turnhout en Vosselaar. Het Preventiecentrum regio Turnhout is een initiatief van de HVRT. Sinds de oprichting in 2011 heeft het Preventiecentrum een regionale structuur uitgebouw vanuit de huisartsenkring in samenwerking met verschillende eerste- en tweedelijnsorganisaties. Door niet monodisciplinair te blijven, maar resoluut te kiezen voor een multidisciplinaire aanpak met een brede, open kijk is het Preventiecentrum een vaste waarde in het regionale zorglandschap.

MEER

FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

Financiële data bekijken

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 3

AANTAL VRIJWILLIGERS: Geen vrijwilligers

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy