Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

De Piepbal vzw Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: SPEEL-O-THEEK VOOR KINDEREN MET EEN HANDICAP : DE PIEPBAL - SPERMALIE - BRUGGE

Adres
Verversdijk, 17
8000 - Brugge

Oprichtingsjaar
1980

Personen met een handicap


Telefoon (algemeen nummer)
050 33 05 48

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Spel en ontspanning is van groot belang voor de ontwikkeling. Spelenderwijs ervaart men zichzelf en de omgeving. Dit geldt ook voor kinderen en volwassenen met een beperking. Deze beperking kan ertoe leiden dat zij moeilijk of soms helemaal niet tot spelen komen. Met de speel-o-theek…

MISSIE

Spel en ontspanning is van groot belang voor de ontwikkeling. Spelenderwijs ervaart men zichzelf en de omgeving. Dit geldt ook voor kinderen en volwassenen met een beperking. Deze beperking kan ertoe leiden dat zij moeilijk of soms helemaal niet tot spelen komen. Met de speel-o-theek stellen wij ons tot doel op deze problematiek in te gaan door het aanbieden van spelmateriaal, snoezelruimte en speel- en computerruimte dat zorgvuldig is aangepast.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy